Geef u op voor het TRACE onderzoek

Heeft u zelf een alcoholprobleem (gehad) of komen alcoholproblemen voor binnen uw familie ? Dan zouden wij heel graag u en uw familieleden willen betrekken bij ons onderzoek.

Voor het onderzoek willen wij per familie minimaal drie mensen interviewen (als het kan nog meer) en dat kunnen ooms/tantes, neven/nichten, broers/zussen, ouders, grootouders en kinderen of kleinkinderen van u zijn (vanaf 18 jr.).  Het is belangrijk dat binnen de familie minimaal twee mensen een alcohol probleem hebben (gehad), en dat daarvan sowieso één iemand aan het onderzoek deelneemt. Bij de rest van de deelnemende familieleden hoeft geen alcoholprobleem aanwezig te zijn (geweest). Het onderzoek zelf bestaat uit een interview van een uur en bloed afname. Vergoeding voor deelname is 20,- per persoon.

Op deze manier levert u een bijdrage aan de kennis omtrent het ontstaan van verslavingen en uiteindelijk ook aan de mogelijkheid tot het ontwikkelen van nieuwe methoden van behandeling en diagnostiek.

Geef u op voor het onderzoek door middels onderstaand contactformulier uw gegevens achter te laten en dan nemen wij zsm contact met u op !